Tatarska ajdova kaša 500g

5.00

V tujini, zlasti na Japonskem znana kot dattan soba je poseben izdelek, bogat s flavonoidnimi antioksidanti (rutin, kvercetin), izdelek je razvit v sodelovanju z oddelkom za agronomijo Biotehniške fakultete v Ljubljani. Tatarska ajda izvira z goratih predelov vzhodnega Tibeta ter Junana in Sečuana na Kitajskem. Zrnje tatarske ajde iz katerega narejen ta izdelek, je bilo pridelano v Sloveniji. Zaradi velike vsebnosti flavonoidov ima poseben, prijeten, rahlo grenkast okus. Vode po kuhanju ne zavržemo ampak jo pijemo kot čaj, bogat z naravnimi antioksidanti in mineralnimi snovmi. Kuhano kašo uporabimo kot prilogo k omakam. Lahko pa jo vmešamo v jogurt, skutin, mlečni ali sirni namaz.

Opis

V tujini, zlasti na Japonskem znana kot dattan soba je poseben izdelek, bogat s flavonoidnimi antioksidanti (rutin, kvercetin), izdelek je razvit v sodelovanju z oddelkom za agronomijo Biotehniške fakultete v Ljubljani. Tatarska ajda izvira z goratih predelov vzhodnega Tibeta ter Junana in Sečuana na Kitajskem. Zrnje tatarske ajde iz katerega narejen ta izdelek, je bilo pridelano v Sloveniji. Zaradi velike vsebnosti flavonoidov ima poseben, prijeten, rahlo grenkast okus. Vode po kuhanju ne zavržemo ampak jo pijemo kot čaj, bogat z naravnimi antioksidanti in mineralnimi snovmi. Kuhano kašo uporabimo kot prilogo k omakam. Lahko pa jo vmešamo v jogurt, skutin, mlečni ali sirni namaz.

Dodatne informacije

Teža 0.5 kg